Kationiske stoffers popularitet

Hvad er et kationisk stof?

Kationiske stoffer behandles ved specielle fysiske metoder til fremstilling af kationisk garn som kationisk polyestergarn eller kationisk nylongarn.Så hvorfor er det nødvendigt at lave det til kationisk garn?Fordi markedet har brug for.Kationiske garner er modstandsdygtige over for høj temperatur, så under garnfarvningen vil andre garner blive farvet, mens det kationiske garn ikke vil blive farvet, i dette tilfælde vil det farvede garn vise en tofarvet effekt, og dette effektgarn kan laves til alle slags tøj, så der vil være kationiske stoffer.

 

Kationiske stoffers egenskaber

1. Et af kendetegnene ved kationiske stoffer er tofarveeffekten.Med denne funktion kan nogle garnfarvede tofarvede stoffer udskiftes, hvorved prisen på stoffet reduceres.Dette er karakteristisk for kationiske stoffer, men det begrænser også dets egenskaber.For flerfarvede garnfarvede stoffer kan kationiske stoffer kun udskiftes.

2. Kationiske stoffer har lyse farver og er meget velegnede til kunstige fibre.

3. Slidstyrken af ​​kationiske stoffer er også meget god.Efter at have tilføjet nogle kunstige fibre såsom polyester og spandex, har den højere styrke og bedre elasticitet, og dens slidstyrke er næst efter nylon.

4. Kationiske stoffer har nogle kemiske egenskaber, såsom korrosionsbestandighed, modstandsdygtighed over for fortyndet alkali, modstandsdygtighed over for blegemidler, oxidationsmidler, kulbrinter, ketoner, petroleumsprodukter og uorganiske syrer, samt nogle fysiske egenskaber, såsom UV-resistens.

 

Brugen af ​​kationiske stoffer

1. Da det kationiske stof har en meget god vandabsorption og dens farvebeholderforskel er relativt lille, er den især velegnet til sportstøj.Det er hovedsageligt lavet til sweatshirts, joggingbukser, yogatøj osv., hvis det kationiske stof er tykkere, kombineret med dets gode børsteeffekt, kan det bruges som varmt tøj, varme bukser og så videre.

2. Den kationiske polyester-spandex-jersey er også meget miljøvenlig og kan bruges som et miljøvenligt polyester-spandex-stof.

3. Fordi det kationiske stof føles blødt og behageligt at have på, har det lyse farver og lignende effekter som naturlige stoffer.Den har god elasticitet og hygiejniske egenskaber.Det kan bruges til at lave high-end undertøj, badetøj og sportstøj.

Fuzhou Huasheng Textile Co., Ltd. er forpligtet til at levere en række kationiske stoffer i forskellige farver og giver kunderne forskellige valg til at lave deres yndlingstøj.


Indlægstid: Aug-03-2021